Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
anders b. napisał:
alinu popatrzec na ciebie i poczytać twoje wypociny to widać że niezła ździra z ciebie

Mi rownież milo Cie poznać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
alinu napisał:
anders b. napisał:
alinu popatrzec na ciebie i poczytać twoje wypociny to widać że niezła ździra z ciebie

oooo jak miło siie zaczyna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
A prywatne wiadomości dostaje miedzy innymi takie:

"Cześć czytam Twoje komentarze oraz cala ta dyskusje i jest mi smutno ,ze takie padaja tam słowa mysle ,ze Ty dobrze chcialas ale Cie nie zrozumieli. Jestes moja sasiadka z Polski wiec pozdrawiam!"

"Nie przejmuj sie takimi ludźmi. Widać ze jestes charakterna dziewczyna która w przeciwieństwie do innych ma cos do powiedzenia"

Nie bede kopiowac reszty gdyż jest to związane z niedogodnoscia korzystania z telefonu a za bardzo mobilna mojanorwegia jeszcze nie jest.

Wiec Wy wszyscy tutaj wysilajacy sie mi "dowalic" zrozumcie ze na mnie to nie działa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
anders b. napisał:
alinu napisał:
anders b. napisał:

Kolejny wąsacz bez klasy i gustu????
Nie pewnie kolejny zarobiony w Norwegii BOGACZ majacy na swoich 300m polskie sprzątaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
alinu napisał:
anders b. napisał:
alinu napisał:
anders b. napisał:

Nie pewnie kolejny zarobiony w Norwegii BOGACZ majacy na swoich 300m polskie sprzątaczki
otwieraj gębę i zasysaj po same migdały suko

p.s. nie mam i nigdy nie miałem wąsów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
anders b. napisał:
alinu napisał:
anders b. napisał:
alinu napisał:
anders b. napisał:

Ojjjj jak sie oburzylismy
Podejrzewam ze Bzibzi by Ci z przyjemnością possał bo frajer za frajerem pójdzie w ogień :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
alinu napisał:

---
Jeżeli na 100% pracowników : w tym samym zawodzie i firmie .
- ...70 % będzie pracować za 70nok/t :
- ... a 30% za 170nok/t :
To ile czasu trzeba będzie , twoim zdaniem , by tych 30% , zostało zwolnionych z tej pracy .
Pomyślałaś choć trochę nad takim problemem .
---
A produkty w sklepie nadal tyle samo kosztują , a nawet i więcej .
I z tego bogactwa znowu robi się bieda tylko Norweska Polskich Emigrantów ...!!!
---
To samo Jest w Polsce .
Dzisiaj postawienie/ wybudowanie od zera średniego porównywalnego domu Jednorodzinnego jest Faktycznie tańsze niż 10-lat temu ...!!! .
A tym samym i Pracownicy zarabiają o wiele mniej niż wtedy , a ceny w sklepach nie staniały tylko zdrożały ...
---
Jeszcze czegoś nie rozumiesz ? .
---
JA nie jestem przeciwny , zwiększaniu pracy Polaków W Norge , Jednak niech pracują za taką samą stawkę jak i Ja ...!!! .
---
A nie tak , że przychodzi do Mojej Firmy Franek z Angielskim i Norweskim i proponuje Mojemu Szefowi pracę o 30% mniej na Godzinę , niż Mam Ja Akurat .
---
A żeby było groźniej , to tydzień wcześniej PIŁ ze Mną Wódkę i po koleżeńsku pytał się o warunki pracy w Norge , bo on świeżak i niekumaty ... !!! .

Ale ty kurwa burak i idiota jesteś to szkoda słów. Rozdwojenie jaźni masz czy jaK??
Sam niedawno pisałeś :

gabriel napisał:
NorgeMatrix napisał: moze u krajana zaczynasz robote, a moze na czarno za 90 NOK.
Na marginesie, chlopie z tej twojej wioski do Sandefjord jak sie przejedziesz zimowa pora to tak jakbys rok zycia stracil. Tylko samolot, nie ryzykuj, szkoda zdrowia.

A nawet , gdybym miał pracować na czarno i dostał bym do łapki te 90-Nok. , to razem z NAV , daje to już , ładną kwotę 154Nok /Netto .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
anders b. napisał:
alinu napisał:
anders b. napisał:
alinu napisał:
anders b. napisał:

eee daj sobie spokoj z nia, szkoda nerwow, widac, ze to tepe kurwiszcze, z wygladu przypominajaca bulgarska tirowke.....szkoda nerwow, ja juz na jej posty nie odpowiadam ....ta tepa suka i tak nie rozumie co sie do niej pisze, no chyba ze jak spusta na ryj dostanie to wtedy zaczyna myslec....aczkolwiek watpie......mozgu sperma nie zastapi....

BTW...cos na jej poziomie...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mala86 napisał:
Typowy błazen !!!!!!!!!!! Wstyd ze polscy faceci sa takimi prostakami.
ruchasz sie czy trzeba z Toba chodzic????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Kurwa,a baby a jakies takie inne,zawsze focha maja,ja go jebieee.Kurwa,hajc zarób:mało,w robocie siedzisz:za długo,idziesz na pyfko:zle,chcesz poruchac:zbij niemca wkask,za reke nietrzymasz:zle,za kierownica:zle sie zachowujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok